Leuks in de buurt

Leuk en lekker in Leuven

Er is natuurlijk té veel leuks te doen in Leuven om alles op te sommen.  Hierbij enkele van onze favorieten en de link naar Visit Leuven zodat je alvast “goesting” krijgt!

Kan je niet wachten?


△▽

Museum M

In het hartje van de stad vind je Museum M. M maakt de combinatie van oude meesters en hedendaagse kunst. En dat maken ze waar zowel in het prachtig gerenoveerde gebouw en in hun kunstcollecties. Een mooie plek met leuke herinneringen…

Lees meer

Café Entrepot

Café Entrepot is gelegen aan de kop van de Vaartkom. Deze nieuwe wijk is the place to be! Het is een no-nonsense plek met groot terras en een warme sfeer binnen. In hetzelfde gebouw vind je ook theaterzalen, ideaal om een voorstelling mee te pikken!

Lees meer

Visit Leuven

Op deze website vind je veel boeiende info ter voorbereiding van een bezoek aan onze stad. Klik ook zeker eens op het project “Leuven like a local” waar Leuvenaren jou de geheime favoriete plekjes verklappen!

Lees meer

Toerisme Vlaams-Brabant

Op de site van de provincie Vlaams Brabant vind je alle info over de omgeving. Kijk ook naar de activiteiten in het provinciaal domein: verkeerspark, mini-golf, … En dat ligt dus gewoon in onze achtertuin!

Lees meer

Fietsen en wandelen rond Leuven

De streek rond Leuven is ideaal om actief te ontdekken. We zijn omgeven door fiets- en wandelnetwerken, waardoor je er onbezorgd op uit kan trekken met een lijst knooppunten in de hand.

Lees meer
△▽

Holsbeeksesteenweg 117 3010 Kessel-Lo
leen_vanbarel@hotmail.com
T +32 475 59 09 23
WhatsApp


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x