Bert en ik

Sinds 10 jaar woon ik in Kessel-Lo, ik geniet van de leuke buurt, de stad op fiets- en busafstand en de natuur vlakbij.  Ik hou zelf van onderweg zijn en vind het leuk dat er mensen en verhalen binnenwaaien op de momenten dat ik zelf thuis ben.  Ik ben gefascineerd door mooie interieurs met combinaties van tweedehandsspullen en betaalbare design items.  Naast de B&B werk ik als Professional Organizer en help mensen orde, rust en een mooie interieurinrichting in hun huis te brengen.

Bert kruiste mijn pad toen hij enige jaren geleden door een vriend uit een tweedehandswinkel in Amsterdam gerecycleerd werd. Het was geen liefde op het eerste zicht met de ietwat verbleekte pop, maar ik besloot Bert een kans te geven: als hij de wasmachine overleefde, mocht hij blijven! Zodoende is Bert gebleven en sindsdien stond hij op uitkijk om gasten welkom te heten!!  Door de felle zon is Bert evenwel wat verbleekt en sindsdien krijgt hij steun van zijn Muppet-vrienden!

Wij kijken uit naar jullie komst!

Bert & Leen & Co